BOOK DIN ONLINE TID HER

Ved din første behandling hos Erase skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed ind til en gratis konsultation hos en af vores sygeplejersker. Til konsultationen får du svar på alle dine spørgsmål i et trygt forum. Sammen med sygeplejersken sammensættes dit forløb.

Efter du har booket en konsultation, kan du med det samme booke dig ind til behandling hos en af vores dygtige, certificerede behandlere, og blive behandlet samme dag. 


Ny klient 

Eksisterende klient

AFBUDS BETINGELSER

            Ved Bookning accepteres vores afbuds betingelser, husk derfor altid at læse det igennem inden bookning.


Af respekt for vores kunder samt vores arbejde, beder vi dig venligst om at fortage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingens start. Dette gøres pr. tlf. med opkald eller sms på 60225598


Vi godkender IKKE afbud på sociale medier.


24 timers reglen er til for at vi har mulighed for at tilbyde tiderne til andre kunder, DETTE INKLUDERERE OGSÅ GRATIS KONSULTATIONER.


Ved udeblivelse af en behandling acceptere du hermed at der betales 500,- i gebyr. Samt ved udeblivelse på en konsultation betales der et gebyr på 500kr.


Ved behandlinger som tager mere end 1 time skal afbud ske senest 48 timer før din behandling. Ellers vil du her blive opkrævet fulde beløb for behandlingen pris.


Vi oplever i øjeblikket en høj belægning i vores bookingsystem, hvilket kan gøre det udfordrende at finde ledige tider til nye bookinger ved afbud, vi vil selvfølgelig altid gøre vores bedste. Derfor opfordrer vi dig til altid at overveje din booking nøje, især hvis du allerede har en aftale, f.eks. til et behandlingsforløb som permanent hårreducering, der kræver opfølgende behandlinger inden for 4-6 uger, afhængigt af området.


Vi kan desværre ikke altid garantere, at vi kan finde en ny tid, der passer inden for behandlingsrammen, så det er vigtigt at være opmærksom på dette, især i ferieperioder, hvor vores kalender kan være særligt fuld.

Ved at være opmærksom på dine bookinger kan du også bidrage til at frigive tider, som andre kan drage nytte af, samtidig med at du viser respekt for vores arbejde.


Vi henviser ligeledes til at du kommer i god tid til din aftalte tid, for vi har tiden til at behandle dig, som af respekt for vores arbejde, og andre kunder som er booket ind til behandling efter dig. Ved forsinkelse mere end 10 minutter, vil vi ikke kunne behandle dig fuldt, og du vil derfor stadig blive opkrævet for den behandling du er booket ind til.                                                     De bedste hilsner Klinik Erase - Kosmetisk laser klinik