HUDFORNYELSE / UJÆVN HUDTONE

 • Behandlingstid: 30-45 min


 • Bedøvelse: Ingen


 • Helingstid: 2-5 dage


 • Resultat: Efter 2-4 behandlinger


 • Holdbarhed: Permanent


 • Konsultation: Gratis

Hvordan virker laser?


Når lyset fra laser’en rammer melaninen i huden, omdannes energien til varme. Lyset får her jævnhederne i hudtonen, til at trække op til overfladen, og i løbet af 2-5 dage vil den mørke farve skalle af og en mere ensartethed i huden vil komme til syne.

laser er en effektiv og mild behandling til at opnå mere ensartethed og forny hudens glød, uden at lave sår på hudens overflade som fx. ved CO2-laser. Hos Erase anvender vi Deka Motus AY, som udviklet i italien og er er blandt de allermest effektive og sikre apparater der findes.

Hvordan foregår behandling med Laer til ujævn hudtone?Forud for din behandling med Laser, må du gerne møde op uden creme eller make-up på det område, der ønskes behandlet.
Inden behandlingen udføres, afrenses huden og påføres en lys klar gel, som gør at lyset fra Laseren’en ledes bedst muligt ned gennem huden. Du får et par briller på, som beskytter dine øjne for det skarpe lys som Laser’en udsender.
Når lyset sendes afsted mod huden, mærkes en kortvarig varme og en smerte der kan sammenlignes med et lille elastiksmæld. Det er meget hurtigt overstået.

Ca. 2-7 dage efter behandlingen med laser vil du opleve at de behandlede ujævnheder trækker op i farve og bliver mere mørke, derefter afskalles de. Det er vigtigt at afskalningen foregår helt af sig selv.

Efter behandlingen


Efter behandlingen kan der opstå rødme og varme i huden, som kan sammenlignes med en let solbrændt fornemmelse. Dette er helt normalt og vil forsvinde igen få timer efter behandlingen.Du anbefales at afkøle huden indtil den føles normaltempereret.

Hævelse kan opstå ved større behandlinger af fx. ansigt/kinder, hvilket er helt normalt. Denne hævelse vil i løbet af 1-3 dage lægge sig. Hævelse afhjælpes bedst ved at elevere hovedet og afkøle området, og nogen kan have gavn af at tage antihistamin (håndkøbsmedicin).

Du må ikke eksponere huden for sol min. 4 uger efter din sidste behandling med Laser.

Hvor mange behandlinger skal der til?


Der må forventes mellem 2-4 behandlinger med ca. 4 ugers interval for at opnå et godt resultat med Laser til behandling af ujævn hudtone. Antallet af behandlinger vil dog altid være individuelt, da udgangspunktet er forskelligt.

De fleste oplever allerede efter første/anden behandling, at hudtonen synes mere jævn og med en fornyet glød.

Inden behandlingen


Inden din behandling med Laser skal du til en gratis forundersøgelse hos vores sygeplejerske.

Ved forundersøgelsen vil du modtage skriftligt og mundtligt information omkring behandlingen og eventuelle bivirkninger. Vi afklarer de spørgsmål du måtte have og lægger sammen en plan, der journalføres.

4 uger før din behandling må du ikke opholde dig direkte i solen, anvende selvbruner eller tage solarie. Undlad ligeledes at anvende kemiske peelinger og generelt skrappe hudplejeprodukter i min. 2 uger op til din behandling og under forløbet. Det anbefales at du dagligt anvender SPF 50 på det område, hvor du behandles under dit forløb, da huden er mere sensitiv efter laser behandling.


Det er vigtigt at overholde ovenstående restriktioner for at opnå optimal effekt og minimere risiko for uhensigtsmæssige reaktioner/bivirkninger til behandlingen.

De mest optimale hudtyper at udføre Laser-behandling på, er hudtype 1-3.Har du mørk hud (hudtype 4-6), kan du som udgangspunkt ikke behandles med Laser til ujævn hudtone, da koncentrationen af melanin er for høj.


Vi behandler ikke med Laser hvis du:


 • Er under 18 år
 • Har åbne sår eller infektion i området hvor du ønsker behandling
 • Er gravid eller ammende
 • Har tatoveringer der dækker/overlapper det område du ønsker behandlet
 • Har dyrker sol/solarie 4 uger før din behandling eller anvendtselvbruner

Resultat


Når du behandles med Laser til uens hudtone, vil de forandringer, som efterfølgende har trukket op og afskallet, være fjernet. Huden vil syne mere jævn og ensartet, og fremstå med en fornyet glød.

Nye pigmentforandringer og solskader kan med tiden opstå. God hudpleje og vigtigst af alt SPF 50 året rundt, er vejen til et langvarigt resultat efter behandling med Laser.

Vedligeholdende behandlinger kan foretages efter behov. Mange vil foretrække, at komme ca. 1 gang årligt i vinterhalvåret for at holde hudens glød vedlige og evt. fjerne nyfremkommende forandringer.