SKINPEN

MICRONEEDLING

Opnå en smuk, naturlig og ensartet hudstruktur.

Vi er stolte over at kunne tilbyde den populære FDA godkendte microneedling enhed –

SkinPen® i Klinik Erase.

Skinpen er en effektiv behandling mod fine linjer, acne-ar, strækmærker, pigmentforandringer og grov hudstruktur

Behandlingstid : 15-30 min


Bedøvelse : Ingen


Nedetid / Opheling : 24 timer


Resultat : 3-6 mdr.


Konsultation : Gratis


Behandlinger : 3-6BEHANDLING


SkinPen® er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til for eksempel at behandle ar i ansigtet efter akne, både sikkert og effektivt med mere end 90 kliniske studier bag sig.

SkinPen® er en banebrydende behandling, hvor der anvendes et elektrisk stempel, der med fine sterile nåle penetrerer huden lodret i en forudbestemt dybde. Der dannes 70.000 huller i huden hvert minut, hvilket stimulerer hudens fibroblaster til at producere nyt kollagen. 

Med andre ord "man skader huden for at huden skal regenerer sig selv."

HVAD BRUGES SKINPEN TIL? 

→ Hudforyngelse
→ Store porer
→ Rynkebehandling
→ Strækmærker
→ Solskadet hud
→ Akne-ar
→ Ujævn pigmentering
→ Operationsar

HVORDAN FORGÅR BEHANDLINGEN?Din hud bliver grundigt afrenset og desinficeret. Ved sensitiv hud kan der påføres en maske af bedøvelsescreme, som skal virke i 15 minutter, for at mindske ubehag inden behandlingen kan gå igang.


Selve behandlingen med nålene varer 10-15 minutter. Men kan variere alt efter område eller områder. 


Behandlingen afsluttes med en kølende fugtgivende maske.


SkinPen® er den eneste, der garanterer, at der ikke opstår Cross-contamination – altså ingen smitte af bakterier, eftersom der anvendes et lukket system, hvilket sikrer, at der ikke føres bakterier og smitte mellem patienter. Et unikt sikkerhedssystem, der sikrer, at nålen ikke kan anvendes på flere patienter. Ingen blod eller vævsvæske kommer i kontakt med selve pennen.


Ingen patienter deler produkter, hvilket minimerer risikoen for infektion. Hver eneste kunde får sit eget kit inden behandling og egne hjemmepleje produkter med hjem efterfølgende, som skal anvendes de første 48 timer efter behandling.

EFTER BEHANDLINGEN


Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 24 timer.


Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, stramning i huden, rødme, afskaldning, en brændende fornemmelse. Disse symptomer er kun midlertidige.

Her benyttes de første 24 timer kun cremer som er udleveret af klinikken.

MED SKINPEN® STIMULERES HUDEN TIL GENOPBYGNINGVi har alle kollagent væv i underhuden, men desværre reduceres det, jo ældre man bliver. Tabet af kollagent væv gør, at huden mister sin volumen, og den begynder at ”hænge lidt”, og vi får små linjer og rynker.


Behandlingen med SkinPen bygger på den videnskabeligt dokumenterede metode, der kaldes CIT ”Collagen Inducion Therapy”. På dansk kollagen-stimulerende behandling.Når man arbejder med SkinPen CIT, er formålet at stimulere huden til selv at producere nyt kollagen væv i underhuden.


Når sådanne mikro-penetrering sker i huden, stimuleres og igangsættes hudens egen reparations- og genopbygningsproces, og der skabes nyt kollagent væv. Denne proces tager ca. 4 uger. Nogle vil altså først opleve en synlig effekt af hudens overflade efter op til 4 uger, da kollagen genopbyggelses processen sker i forskellige faser. Derimod varer det ofte måneder, inden man kan se en virkning på de dybe ar.


Med et forløb med kun 3 meget effektive behandlinger – med 30 dage mellem hver behandling – kan du opnå en smukkere og mere ensartet hudstruktur og møde verden med fornyet selvtillid.

SKINPEN MICRONEEDLINGPRISER FOR BEHANDLING

Har du nogen tvivl i forhold til behandlingerne eller priser er du altid velkommen til at kontakte vores søde personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.1 BEHANDLING 1350,-


3 BEHANDLINGER 3500,-
*Der anbefales et forløb på 3 behandlinger, ved ønske om reducering af mindre ar, grove porer eller fine linjer.