KOSMETISK TANDBLEGNING


Hvide tænder har i mange år været et tegn på velplejet sundhed, skønhed og samtidig er det noget der giver os, som mennesker en følelse af velvære og selvtillid.

HVAD ER KOSMETISK TANDBLEGNING


SmileZERO® gelen er testet, godkendt og overholder bestemmelserne i EU inden for kosmetisk tandblegning. SmileZero gelen indeholder 0,3 % carbamidperoxid som er svarende til 0,1 % hydrogen peroxid. Højere værdier inden for kosmetisk tandblegning er forbudt i EU. Vi garantere et lovligt produkt samt et produkt af højeste kvalitet.

SmileZERO gel blegemidlet, der anvendes ved Smileffect behandlingen, trænger ind i tandoverfladen aktiveret af LED-lyset, der reagerer på den misfarvede tandemalje. Gelen reagerer kun på tandoverfladen, uden påvirkning af tandkød og tandemalje. Behandlingen er 100% kosmetisk. Blegningen holder i op til 9 måneder, afhængig af indtagelse af farvede fødevarer og tandhygiejne.

FORBEHOLD


For at opnå det bedste resultat ved en tandblegning, skal du have fortaget en tandrensning inden for 6 måneder.

Har du plastfyldninger, kroner eller porcelænsfacader på fortænderne, kan disse ikke bleges.

Gule toner er altid nemmere at blege end grålige toner, så derfor vil du få det bedste resultat hvis dine tænder er mere gule i deres misfarvning, end de er grå. Vi behandler ikke gravide eller ammende kvinder af etiske årsager. 

SmileZERO® gelen har ingen bivirkninger.

Der behandles kun på raske tænder. 

ÅRSAG TIL MISFARVNING AF TÆNDER


Det er der mange årsager til. Det kan blandt andet skyldes farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak.

Indtag af antibiotika kan desuden være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige.

BEHANDLINGEN


Der afsættes altid tid til en konsultation før behandlingen. Her gennemgås hele forløbet samt behandlingen.

Til konsultationen, sammenlignes dine tænder med vores farveskala, der er det vigtigt for os du selv er med til at vurdere hvor du ligger, både før og efter på tandskalaen. Så vi efter behandlingen kan se hvor mange toner de er blevet bleget. Der tages altid før og efter billeder, som tilføres din journal, med en samtykkeerklæring. I gennemsnit bleges tænderne 2-9 toner. Blegning proceduren tager 30 minutter.

EFTER BEHANDLINGEN 


I den første time efter behandlingen, kan der forekomme hvidlige pletter på tænderne. Disse fortager sig dog efter 1 times tid og er helt normalt.

Den første time efter behandlingen, må du hverken spise, drikke eller ryge.

De første 2 døgn efter behandlingen, skal du undgå alle fødevarer og drikkevarer med farvestoffer. Tænk derfor i at spise og drikke så meget ”hvidt” mad og ”hvide” drikkevarer som muligt.

Hvis du har svært ved at overholde retningslinjerne om at holde dig fra farvet mad og drikkevarer, tilbyder vi i klinkken en efterbehandling, som gør du må indtage mad og drikke efter 2 timer. 

Til vedligeholdelse af tandblegningen anbefaler vi Fläsh whitening tandpasta & smileffect soft white dette kan købes i klinikken.