ACNELAN TIL DIG MED AKTIV ACNE

Udvikling af akne kan opstå af flere årsager, herunder arvelige betingelser, hormonelle forandringer, i forbindelse med pubertet eller graviditet, øget følsomhed for kroppens egne hormoner eller behandling med visse lægemidler. Hvis udviklingen af akne er hormonelt betinget, er det ikke muligt at behandle årsagen kosmetisk, men ved at behandle symptomerne kan man forbedre hudkvaliteten og reducere udbrud af akne.

Akne opstår når en seboroisk oliekirtel, der omgiver en hårsæk, bliver tilstoppet med olie og døde hudceller. Bakterievækst i dette tilstoppede miljø forårsager infektion og akne.

Ved at anvende Acnelan Peeling hjælpes huden til at genopbygges på ny samtidig med, at inflammationen bekæmpes og dannelsen af talg reduceres.

BEHANDLING TID : 30-45 MIN


NEDETID : 5 DAGE TIL HUDEN ER NORMALISERET 


RESULTAT: 3-5 BEHANDLINGER 


PRIS 900,- PR. BEHANDLING FØR

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Ifølge lovgivningen for kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.UNDER 

Huden afrenses og efterfølgende påføres acnelan-masken. Under behandlingen vil du mærke varme og en sviende fornemmelse på huden, hvilket intensiveres, når masken efter få minutter neutraliseres.

Den varme og svienende fornemmelse aftager ca. 30 sekunder efter masken er neutraliseret.


EFTER

Huden kan virke tør og varm umiddelbart efter behandlingen og kan fremstå rød. Huden vil typisk påbegynde at skalle på 2–5. dagen, hvorefter den forbedrede hudkvalitet vil begynde at være synlig.

Cremer og make-up kan anvendes umiddelbart efter behandlingen, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret. Det anbefales ikke at anvende skrubbecreme eller kemisk peeling i 4-5 dage efter behandlingen. Det anbefales at benytte solfaktor med minimum SPF 30. Du skal undgå sol, sauna og svømmehal efter din behandling.


ACNELAN FORLØBET

Vi anbefaler et forløb med 3-5 behandlimger alt efter hvilken grad acnen er i. Med 2-3 ugers mellemrum for at få opnår det bedste resultatet af behandlingen. Dertil anbefaler vi at sammensætte forløbet med en SkinPen behandling, for at udligne acne ar. Når hunden er helet igen efter behandlingsforløbet med acnelan.

 

RISICCI 

Da denne type behandling er meget hård for huden, skal man ikke benytte Acnelan, hvis man har meget sensitiv hud, lider af parfumeallergi eller tidligere har haft en kraftig reaktion på hudplejeprodukter. Det er vigtigt, at man under hele behandlingsforløbet ikke benytter produkter, der indeholder retinol (alle typer af A-vitamin). Og benytter de hjemme produkter vi anbefaler fra klinikkens side. 

Hvis der fremkommer uventede reaktioner i huden, tilrådes du til umiddelbart at kontakte klinikken og få talt med en læge eller sygeplejerske.


KONTRAINDIKATIONER

Følgende er årsager til, at man ikke kan godkendes til behandlingen:

  • Graviditet og amning
  • Rosacea
  • Parfume allergi
  • Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
  • Tendens til at danne keloid ar