HOLLYWOOD CARBON PEEL

!!NY BEHANDLING KOMMER SNART!!!!

Carbon Peeling er en revolutionerende og skånsom laserbehandling til ansigtet.
Carbon Peeling bidrager til at opnå en opstramning af huden, mindsker forstørrede porer, og giver en general forbedring af hudstrukturen.


En friskere hud med mere glød


Reducering af hudorme


Udglatter ujævn hudstruktur


Opleve en mere ensartet og klar hudtone
Forstørret porer mindskes, især efter flere behandlinger


 Øger kolllagen produktionen i huden med opstrammende effekt


Behandlings tid: 45minCARBON PEELING

BEHANDLING


Carbon Peeling er en revolutionerende og skånsom laserbehandling til ansigtet. Carbon Peeling bidrager til at opnå en opstramning af huden, mindsker forstørrede porer, og giver en general forbedring af hudstrukturen.

Med Carbon Peeling til du se resultater med det samme efter behandlingen. Her vil du opleve et energiboost til din hud efter blot én behandling.

HVAD ER EN CARBON PEELING?
En Carbon Peeling er en skønhedsbehandling, hvor man ved hjælp af kul modvirker uren hud i ansigtet.

På grund af kulmolekylets evne til at absorbere olie og forurenede stoffer, er en behandling med Carbon Peeling en optimal skinbooster for personer med træt eller problematisk hud.

 

Kullet trænger ind i huden og øger hudens produktion af bindevæv.

Kulstofpartiklerne går endda ind og renser dybt i porerne, såvel som de afskaller alle døde hudceller.
Du vil herefter opleve at huden efterlades fastere, glattere og mere livsfuld.

 

En Carbon Peeling stimulerer collagen-produktionen, hvor din underhud vil arbejde videre i op til fire uger efter den opstrammende ansigtsbehandling.
Behandlingen er velegnet til alle hudtyper og kan stå alene som enkeltbehandling.

Behandlingen er smertefri og aktiverer hudens naturlige processer.

Inden behandlingen med Carbon Peeling, modtager du grundig vejledning og information om din behandling. Sammen med sygeplejersken får du afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan følge dig tryg gennem behandlingen.

 

Under selve behandlingen rensens huden for eventuel makeup og urenheder. Efterfølgende eksfoliere vi dit ansigt, så laseren kan trænge længere ned i de dybe hudlag for at sikre et optimalt behandlingsresultat.

 

Der påsmøres en tynd Carbon maske på huden. Carbon partiklerne er så små, at de er i stand til at trænge dybt ind i porerne. Når masken har virket i 10-15 minutter aktiveres den ved hjælp af laserlys. Denne proces er med til at styrke produktionen af kollagen i huden. Når laserlyset ledes over kulpartiklerne kan du høre små fine smæld, når de aktive stoffer aktiveres af lysstrålen. Denne proces er med til at fjerne døde hudceller, urenheder og olier, der er absorberet af Carbon masken. Afslutningsvis tilføres huden beroligende og nærende fugtgivende serum samt solfaktor.

 

Efter en Carbon Peeling kan man i nogle tilfælde opleve en svag rødme i huden i timerne efter behandlingen, og der kan forekomme afskalning af huden. Det er vigtigt, at du i tiden efter din behandling fugter din hud og bruger en solcreme med høj solfaktor.

 

Vi anbefaler 3-5 behandlinger med ca. 3 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.