BOTOX

Nogle rynker er charmerende og kan give karakter til ansigtet. Mens andre rynker kan udstråle stress, bekymring eller vrede. Har du rynker, der giver et forkert indtryk af dig, og hvordan du har det indeni? Det kunne være nedadvendte mundvige, bekymringsrynke eller mange panderynker.BEHANDLINGSTID :  fra 20-30 min. afhængig af  ønske om flere områder 


BEDØVELSE : Ingen, kan gives ved behov


NEDETID / OPHELING:  Ingen


RESULTAT SYNLIGT:  Efter 5 - 14 dage


HOLDBARHED 3 - 6 mdr.


PRISER fra 750,-

Hvad er Botox? 


Botox er et handelsnavn for botulinumtoksin, som er et renset proteinmolekyle og neurotoksin produceret af bakterienClostridium botulinum, som virker ved at blokere nerveimpulser, der får musklerne til at trække sig sammen og danne linjer og rynker.

Oprindeligt har botox været brugt til at  at afspænde hyper aktive muskler, botox har været anvendt siden 1960'erne, og har været et sikkertmiddel til behandling af af medicinsk indikation af f.eks.spastiske lammelser, skelen, urininkontinens & Dystoni. I dag er det også kendt som en kosmetisk behandling, hvor der i små, kontrollerede doser anvendes det til at reducere eller eliminere bl.a ansigtsrynker ved midlertidigt at lamme musklerne. De områder som kan behandles er bla. 


OMRÅDER DER KAN BEHANDLES MED BOTOX

FRONT LINES /PANDE

GLABELLA / BEKYMRINGS RYNKEN

CROW'S FEET / LINJER VED ØJENENE 

LINJER UNDER ØJNENE

NOSE LIFT / LØFT AF NÆSE TIPPEN

LIP FLIP / LØFT AF LÆBEN

LIP LINES / LÆBELINJER / RYGERYNKER

CELLULTITS / NUBRET HAGE / HAGEKLØFT

BRYN LØFT

NÆSE RYNKER / BUNNY LINES

GUMMI SMILE / TANDKØDSSMIL

MASSETER / KÆBEMUSKEL

JAWLINE / KÆBE LINJE

PLATYSMA / HALSMUSKEL / HALS BÅND

AXILLÆR HYPERHIDROSE /  SVEDPRODUKTION AF ARMHULER


INDEN BEHANDLINGEN 

Skal du til en lovpligtigt konsultation 48 timer før din behandling hos vores klinik ansvarlige læge, som kan stille indikation for det er forsvarligt og godkende dig til behandlingen. Hvis du ikke har været til denne lovpligtige konsultation forinden, kan vi ikke behandle dig. Vores Klinik ansvarlige læge gennemgår en grunding forundersøgelse som kan forgår via telemedicin / video konsultation eller ved fysisk fremmøde i klinikken. hvis du før er blevet behandlet af anden klinik med botox, kan dette måske være at fortrække og eller hvis du bor længere væk. begge dele vil være mulige. Hun vil gennemgå behandlingsmulighedernesammen med dig ud fra dine ønsker, samt gennemgå eventuelle gener, risici og mulige komplikationer .EFTER BEHANDLINGEN

Umiddelbart efter efter din behandling kan der forekomme let rødme, hævelse og i nogle tilfælde begyndende blåfarvning af huden i det injicerede område, grundet blodudtrædning. Disse symptomer er normale og aftager ofte efter 30 min, eller en uges tid, hvis der er kommet en blåfarvning. (blåt mærke)

For at mindske infektions risikoen undgå berøring af områder og undgå makeup i 4 timer. Efter behandlingen må du ikke gnide eller massere det behandlede område for at forhindre spredning af Botox til andre muskler. 

Undgå blodfortyndende præparater i en dag efter din behandling for at mindske risikoen for dannelse af blå mærker. De første resultater ses inden for 1-2 uger.


RESUTAT AF BEHANDLINGEN

Botulinum toxin benyttes kosmetisk til at afspænde de udvalgte muskler, så de udglattes, især de dynamiske rynker, rynker som du kan fremtvinge ved grimasser, og i mindre udstrækning af de statiske rynker altså de rynker der ikke forsvinder når du f.eks. strækker ud i huden.Du vil se og mærke resultaterne efter 3-14 dage. Efter din behandling i klinikken bookes du ind til en kontrol og evt. Touch up efter 14 dage og inden 3 uger. hvilket vi anbefaler i starten, da vi skal lære din anatomi at kende, ingen er ens. enkelte skal have flere doser end andre. Det er forskelligt fra person til person hvor længe behandlingen holder, det afhænginger af hvor stærk muskulatur og mimik du har, men igennemsnit holder behandlingen 3-6 måneder. Mænd skal oftest have flere enheder injicerede end kvinder da de har en kraftigere muskulatur. Du vil opleve efter din behandling er begyndt at virke at din hud vil syne pænere, mere glat og jævn. Har du meget dybe linjer. skal de forvente der kan gå noget tid før disse udlignes. 


BEHANDLING MASSETER / KÆBEMUSKLEN MED BOTOX ER ET POPULÆRT OMRÅDE FOR AT GIVE EN SMALLERE KÆBELINJE. MEN ER ISÆR OGSÅ POPULÆR HVIS DU DØJER MED TANDSKÆREN, OG SPÆNDINGS HOVEDPINE

BOTOX

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen.


Konsultation gratis

Fortages kun af vores Klinik ansvarlige Læge

Ved udeblivelse vil du blive opkrævet et gebyr på 500,-


Lille område

f.eks. Lip flip, Gummismile, Nedadgående mundvige, Smilelines, Løft af næse tip, Næse rynker, Kæbelinje, Hage.

Pris 750,-

Ved køb af et stort område får du -50% på lille område. Hvis du ønsker flere små områder,

betaler du fuld pris for et område og får -50% på tilvalgte små områder.


Stort område

Pande, mellem bryn, og linjer omkring øjenene


Pris for 1 stort område 1300,-

f.eks. pande, eller bryn eller omrking øjenene


Pris for 2 store områder 2000,-

f.eks. Mellem bryn & Pande


Pris for 3 store områder 2500,-

f.eks. mellem bryn, pande & behandling af linjer omkring øjenene


Masseter / Kæbemuskel / V-shape

1600,-


Platysma / halsbånd

1800,-


Hyperhidrose / Behandling af øget svedproduktion

3000,-


Ved behandling af mænd kan der forekomme en mer pris på 200,-

Da der oftest benyttes mere produkt, da musklerne er mere aktive end kvinders


Efterkontrol / touch up af behandlet områder

14 dage efter behandling og inden 3 uger

Pris Gratis

BEHNADLING MED BOTOX MOD HYPERHIDROSE / ØGET SVEDPRODUKTION GIVER EN VÆSENTLIG REDUKTION AF SVEDPRODUKTION