PERMANENT HÅRFJERNINGFÅ EN PERMANENT, EFFEKTIVT OG SMERTEFRI HÅRFJERNING MED ERASE


EFFEKT :​ 70-90 % Hårreduktion


RESULTATER : 6-8 Behandlinger


HUDTYPER :  Alle


HÅRFARVER: Alle


BEHANDLINGSTID: 15min - 2 timer


PRISER : Fra 350,-

ER DU OGSÅ TRÆT AF

✓ Røde knopper ✓ Indgroet hår ✓ Mørke armhuler ✓ Jordbærben ✓ Hud irritationer


TEKNOLOGIEN


Vi anvender det nyeste udstyr og af højeste kvalitet som har et medicinsk CE & FDA mærkning.

Vi behandler med Motus AY fra Deka,

som er den nyeste teknologi inden for permanent hårreduktion.

Vi benytter en såkaldt Alexandrit Laser 755nm til lyse hår og hud, en ND:Yag 1064nm benyttes til mørke brune & sorte hår,  ved disse 2 bølgelænger, fjerner vi effektivt og skånsomt uønsket hårvækst permanent.

Da vores laser lys ledes ned via pigmentet og varmer hårsækken op til 70 grader. Vi anvender et moveo håndstykke som er fuldstænigt smertefrit med cooling effekt.

Vi benytter også et standart håndstykke som kun kan bruges på hudtype 1-3 hvor der kun skydes med et skud pr. område med en maksimal kraft og varme ned i hårsækken.

Ved brug af vores standart håndstykke ledes der luft ned på huden, men frygt ej, vi har en

 separat cooler som kan bruges under behandlingen. 

Vores laser kan anvendes på alle hudtyper og hårfarver. INDEN BEHANDLINGEN


1-2 dage før skal området der behandles barberes, for at undgå hudirritation, så laseren får kontakt med hårene liggende under uden i den anergene vækstfase.

Sol behandling bør undgås da dette kan påvirke huden i form af solskoldning, pigmentering el lign.

Hvis du sol behandles SKAL der benyttes en solfaktor 50 i det behandlede område, i dit behandlingsforløb.

Vi kan ikke sige det nok, HUSK solfaktor er din bedste ven i din hudpleje rutine! Både i vinter og sommer perioden, for at beskytte din hud med aldringstegn.

Huden skal være ren og fri for alle produkter når du skal behandles.

Du må ikke vokse, plukke eller epilere i løbet af din behandlingsperiode, da du herved fjerner hårroden og dette forringer resultatet af den permanente hårreduktion. Du må gerne barbere eller trimme håret mellem behandlingerne.

Invister i en god skraber til mellem dine behandlinger, gerne en herre model, brug condittioner i stedet for skum. Da skum ofte indeholder alkohol som er med til at skabe hudirritationer. 

HUSK BARBERING 24 TIMER INDEN DIN BEHANDLING
DIN HUD SKAL VÆRE REN I DET BEHANDLEDE OMRÅDE
HUSK SPF 50 MELLEM DINE BEHANDLINGER

BEHANDLINGEN


For at kunne blive behandlet kræves der altid en konsulation hos vores sygeplejerske i klinikken den er gratis og lovpligtig. Efter konsultation kan behandlingen påbegyndes, hvis der findes indikation for behandling.

Der tages billeder af det område der ønskes behandles. Området desinficeres, måles op, og der udleveres briller som beskyttelse af øjne.

Efterfølgende smøres der kølende gel på området, laseren indstilles efter hud, hårtype og hårfarve. Laserlyset og varmen på 70 grader fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække, via dit pigment i hårstråene, så hårsækken ødelægges. For at hårsækken kan ødelægges, skal håret have pigment og befinde sig i sin vækstfase.

Dine hår gennemgår i 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødning fase.

Laseren vil her køre hen over området et par gange, med lige og cirkulære bevægelser, der er hele tiden kontakt mellem behandler samt patient, for at sikre at behandlingen er effektiv.

Når området er færdigbehandlet, smøres gelen af, og behandlingen afsluttes.

Der kan behandles flere områder på 1 gang.

Se vores pakkeløsninger for flere områder under priser. Der skal gå 4-5 uger mellem hver behandling. 


FÅ FINANSERET DIT FORLØB HOS ERASE RENTE OG HELT GEBYRFRIT FOR 499,- OM MÅNEDEN

EFFEKT


Du vil efter bare 1 behandling opnå en hårreduktion på 30 % efter 14 dage hvor hårene udstødes. 

Efter endt behandlingsforløb vil der opnås 70-90% hårreduktion. Da hårene vokser i forskellige vækstfaser vil laseren kun gå ind og påvirke den tidlige anergen vækstfase. Derfor er det nødvendigt med flere behandlinger, oftest 6-8 behandlinger. Hos enkelte kan det kræve flere. Der er 1-2% som er non-responder på permanent hårfjerning med laser. Dette er uanset hvilken laser type der findes, årsag kendes ikke. Derfor vurderes det altid efter 4 behandlinger om effekten er fyldst gørende for at forsætte behandlings forløbet.  Skulle der opstå enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende laserbehandling.POPULÆRE OMRÅDER DER BEHANDLES HOS ERSE


                  

ARMHULER

RYG

BIKINI

BRAZIL

BEN

EFTER BEHANDLINGEN


Efter behandlingen kan huden fremstå med rødme og huden omkring hårsækkene kan være hævet. Dette behandles ved helende aloe vera gel. 

I nogle tilfælde ændres pigmentet i hårfolliklen, således de fremstår hvide. 

Undgå parfumerede produkter, træning og  varme i mindst 24 timer efter behandling, for at undgå hud irritationer, samt infektion i hårsækken. Der SKAL bruges solfaktor 50 SPF  i det behandlede område 4 uger efter behandlingen, for at undgå en skoldning eller pigmentering af huden. Husk en god solfaktor i din daglige hudpleje rutine hele året rundt for at bevare din hud ungdommelig. Husk du bliver også brun selvom du benytter solfaktor. Efter din behandling vil nu gå 14 dage hvor du vil opleve dine hår udstødes og du vil se dine hår vokser ud pletvis. Anvendelse af Aloe Vera gel vil berolige huden i tilfælde af hudfølsomhed efter din behandling.


VI ER REGISTERET I STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED 


KONTRAINDIKATIONER (FORHOLD DER TALER IMOD BEHANDLING)


Vi behandler ikke gravide eller ammende af etiske årsager, personer under 18 år. Vi behandler ikke et området hvis der er opstået en hudirritation.

Hvis du er i behandling med antibiotika mod uren hud, Aktiv herpes inflammation på behandlingsområde, Ikke-kontrolleret diabetes, Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser, Epilepsi, Pacemaker, samt på Tatoveringer.

Forudsætning for behandling kræves der altid en lovpligtigt konsultation hos vores sygeplejerske, hvor  udfyldes en samtykkeerklæring, der tages billeder af de behandlede områder til dokumentation. Vi kan ikke behandle hvide eller grå hår, der skal være pigment i hårfolliklen. 

100% SIKKERT VI HAR EN PATIENT FORSIKRING HOS TOP DANMARK 

FØR & EFTER RESULTATER Vink farvel til skraber, voks, og epilering for ALTID

og sig hej til en helt jævn, blød og glat hud